U werkt hard. Geen enkele organisatie kan zich veroorloven om onderuit te gaan zitten. Daarvoor gaan veranderingen te snel, zijn concurrenten te alert. Maar toch. Levert dat harde werken altijd het resultaat dat u graag wilt zien?  Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning zo effectief mogelijk is en u gezien wordt, zoals u gezien wilt worden?

Juist op dit terrein is Ten Kroode & Van Zee er voor u. Wij helpen u om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We geven advies, doen onderzoek, schrijven en maken uw folders, zorgen voor uw website en trainen uw personeel. Wij ontwikkelen graag met u de juiste stratiegie.

Strategie-ontwikkeling

Strategie-ontwikkeling begint met inzicht, gedegen inzicht in de huidige situatie. Alleen als we de behoeften van klanten door en door begrijpen en onze eigen organisatie volledig doorgronden, kunnen we een effectieve strategie voor vernieuwing ontwikkelen. Vernieuwing die leidt tot een betere relatie met meer klanten, tot een betere marktpositie.

Afgestemd pakket
Met een goede strategie begint het pas. Effectief vernieuwen en uitbouwen, is niet eenvoudig. Ook bij het invoeren van veranderingen ondersteunt Ten Kroode & Van Zee overheid en bedrijven op basis van brede ervaring en kennis. Marketingcommunicatie speelt daarin een  belangrijkere rol. Zo levert Ten Kroode & Van Zee een goed afgestemd pakket:

  • gedegen inzicht op basis van (markt)onderzoek,
  • heldere strategie,
  • ondersteuning bij het invoeren van vernieuwingen met marketingcommunicatie als belangrijk aandachtspunt.